Upoznajte prvog domaćeg E-Commerce Virtuelnog Asistenta

Došlo je vreme da nijedna prodavnica ili brend, bilo da posluje online ili offline, nema taj luksuz da propusti neku prodajnu kampanju. To može da rezultira padom prodaje ili, još gore, gubitkom postojećih kupaca!

Živimo u vremenu kada su prodajni podsticaji postali još vredniji i danas kupci svoju odluku gde će kupovati donose najčešće na osnovu ovih akcija.

Da li je ponovo konkurencija postavila kampanju pre vas!?

Činjenica je da su pažnja i fokus kupaca okrenuti ka ceni usluge ili proizvoda, a vernost kupaca prema brendovima je u konstantnom padu. Samo mali broj brendova ima odgovarajuće procente gubitka redovnih kupaca. Da li i vi želite da budete među njima?

Unesite emociju u svoje kampanje

Jedini benefit za kupca koji je moćniji od cene je emocija.

Činjenica je da se svi utrkujemo akcijama, vikend akcijama i raznim kampanjama sniženja, pa samim tim postajemo monotoni sami sebi, a kamoli kupcima. Kupac jednostavno više ne može da isprati kada su koje akcije i za šta!

Neophodno je obogatiti kampanje različitim temama, vezati se za aktuelna dešavanja i podstaknuti emociju kod kupaca. 

Dajte kupcima još neki razlog da vas posete, osim popusta!

Zato, bez daljeg odlaganja, želim da vam predstavim novi projekat Ecommerce magazina koji vam u tome može pomoći.

Upoznajte EVU!

Predstavljamo vam prvog virtuelnog prodajnog asistenta

Ecommerce Virtuelni Asistent – E.V.A. – nudi vam miran san i blagovremenu najavu svih dešavanja, sa ciljem da vam se ista na vreme najavi, ali i, u nekim slučajevima, pomogne u organizaciji. 

EVA će se konstantno unapređivati i učiti uz vas, i svakodnevno dopunjavati predloge i ideje za vaše kampanje, objave na društvenim mrežama i pomagati vam u pravovremenoj najavi akcija.

Da li želite da ispunite prodajne ciljeve za ovu sezonu?

Ne daj Bože da se ponovo desi da vaša direktna konkurencija pokrene neku kampanju pre vas. Da li vam je to poznato? 

Ukoliko se to i desi, postoji velika verovatnoća da su oni već naši klijenti, a to je bar lako rešiti. Postanite i vi naši partneri već danas. 

* Sistem E-commerce Virtuelni Asistent predstavlja uslugu informisanja. Naš cilj je da vi budete blagovremeno informisani u vezi sa svim potencijalnim praznicima, kulturnim i/ili sportskim dešavanjima, sa ciljem da prilagodite svoje kampanje i objave na društvenim medijima ovim aktuelnostima. 

Nemate obavezu kreiranja bilo koje od kampanja za koje dobijate obaveštenja. Ista vam mogu koristiti da obratite pažnju na sve što se dešava, a svakako da kreirate one kampanje koje vi smatrate da treba.