digitalk E-Commerce Days

Zrenjanin ponovo domaćin velikog edukativnog događaja elektronske trgovine

U Zrenjaninu, 7. i 8. aprila, održaće se prvi E-Commerce Days događaj, naslednik edukacije koja se u Zrenjaninu održavala dugi niz godina pre pandemije u okvirima Webiz konferencije.

 

Dve godine pauze, ali i veliki rast i razvoj e-commerca u Srbiji su veoma dobri razlozi zbog kojih se ovaj događaj najavljuje kao E-Commerce događaj godine, gde će se okupiti predstavnici čitavog ekosistema elektronske trgovine.

 

Gotovo svi veliki igrači lokalnog tržišta su uzeli učešće u događaju kako bi podelili svoja iskustva iz prethodnog perioda, ali i predviđanja i tendencije daljeg razvoja sektora elektronske trgovine. OTP banka, Mastercard, Ananas, Tehnomanija, M&I Systems, Idea Online, NB Soft, MTS, sve ove kompanije će predstaviti svoje gledište ali i rešenja koja poslovnim korisnicima mogu pomoći da unaprede svoje e-commerce biznise.

Pored ovih kompanija, istakli bismo predavanje četiri predavača koja će predstaviti zanimljiva rešenja i prakse iz e-commerce sektora koja možda do sada nismo imali prilike da čujemo:

 

Lazar Žepinić, osnivač i direktor agencije Sellers Alley, agencije koja je partner sa tehnološkim gigantima poput Amazona i TikTok-a, podeliće svoje desetogodišnje iskustvo u PPC oglašavanju koje je stekao radeći za neke od najvećih svetskih brendova kao što su Sony, Samsung, kao i za Amazon biznise koji imaju milionske godišnje prihode.

 

Darko Dujič, regionalni e-commerce ekspert, bivši direktor Google-a za Adriatic regiju i osnivač tehnološke kompanije We-Teh, predstaviće model platfome za upoređivanje cena online prodavnica, te napraviti komparaciju te platforme sa market place-ima. Poseban osvrt daće na regionalne mogućnosti i perspektive za dalji razvoj.

 

Anđela Ćulibrk iz kompanije Things Solver će se u svom predavanju baviti aktuelnim temama vezanim za korišćenje veštačke inteligencije i mašinskog učenja kao alata za kreiranje preporuka za kupovinu;

 

Ken Condon, suosnivač irske e-commerc Asocijacije ekskluzivno dolazi u Zrenjanin gde će kao closing keynote prvog dana događaja predstaviti neka nova rešenja namenjena novim generacije koje kupuju isključivo putem mobilnih uređaja;

 

Pored navedenih, istakli bismo keynote panel koji realizuje E-Commerce Asocijacija Srbije gde će se pričati o verovatno najaktuelnijoj temi koja nam je došla tokom pandemije a to je razvoj quick commerce usluga. Učesnici panela su Maja Veselinović (Mercator S), Jelena Feratović (KNF) i Marko Kulić (Wolt), dok je moderator Ivan Tanasković, osnivač i urednik Ecommerce magazina i član UO Ecommerce Asocijacije Srbije.

 

Na samom kraju, možda i najveća ekskluziva ovog događaja biće prvo javno predavanje Felipea Alvesa, koji se od skoro nalazi na poziciji Chief Supply Chain & Customer Excellence Officer u e-commerce kompaniji Ananas.

 

Ukoliko vam se program događaja E-Commerce Days dopada, još uvek nije kasno da se prijavite, a kako je E-Commerce Magazin Community partner događaja, ukoliko prilikom prijave unesete promo kod ecommmagazin ostvarićete 15% popusta na kotizaciju.

Napomena: Broj mesta je ograničen na 100, pa kako je ostalo još samo dve nedelje do događaja, preporučujemo vam da požurite sa prijavom.