Webiz u Nišu: Kotizacije rasprodate 2 nedelje pre početka edukacije!

Trebalo je da prođe 7 godina i da u Zrenjaninu, Subotici, na Zlatiboru i u Novom Sadu ukupno organizuejmo 22 događaja koje je posetilo preko 8.000 ljudi, kako bismo se konačno osmelili da organizujemo prvi Webiz događaj u Nišu! Čekali smo pravi trenutak ali smo oduvek znali da je niška publika željna ovakvih edukativno-poslovnih događaja. Potvrdu smo dobili onda kada smo zatvorili prijave zbog rasprodatih kotizacija – čak dve nedelje pre početka događaja! – kaže Vladimir Kovač, direktor Webiza.

Reč je o intenzivnoj dvodnevnoj edukaciji koja će se 3. i 4. oktobra održati u kongresnom centru Constantinus Palace. Nišlije očekuju najeminentniji predavači iz oblasti digitalne ekonomije od kojih će mnogi po prvi put podeliti svoje znanje, savete i upotrebljive savete sa tamošnjom publikom.

Kako se Webiz edukacija u Nišu održava po prvi put, a mnogo takvih događaja u ovom delu Srbije nema, organizatori su se odlučili za malo opštiju temu – digitalna ekonomija, u okviru koje će se govoriti o pozicioniranju na društvenim mrežama, brendiranju na Internetu, Google oglašavanju, e-mail marketingu, digitalnoj transformaciji, digitalnom ekosistemu, ali i o WordPress-u i WooCommerce-u kao popularnim platformama.

Kroz predavanja, panele i intervjue pružićemo uvid u najbolje prakse poslovanja na internetu. Potrudili smo se da za teme edukacije pronađemo najadekvatnijeg predavača i praktičara pa će tako o digitalnoj transformaciji govoriti Momir Đekić, o upravljanju digitalnim kanalima komunikacije Ivan Bildi, o uspešnom poslovanju u digitalnom okruženju Vladimir Zarić, o crowdinvestingu Luka Pejović, o Google oglašavanju Branimir Cigale, o poslovnom blogu Milan Trbojević, o uspešnim e-commerce portalima Marko Ilić, o e-mail marketingu Darko Videnov… Zanimljiv je i panel “Šta sve može preduzetnik u digitalnom svetu?” na kome će predstavnici države i kompanija, zainteresovanoj publici predstaviti velike mogućnosti e-commerce biznisa iz najvažnijih uglova: regulatornog, inovativnog, finansijskog, logističkog, i dati im samo konkretne odgovore i rešenja.

Iskoristićemo ovu priliku da Vas pozovemo na predavanje našeg kolege Ivana Tanaskovića na temu “Vodič za merenje online konverzija: Kako, zašto i na koji način?.

Pored velikog broja predavača, Webiz edukacije posećuju predstavnici mnogobrojnih kompanija, malih i srednjih preduzeća i različitih organizacija, pa je ovaj događaj savršena prilika za stvaranje novih poslovnih prilika i poznanstava.

Veliku zahvalnost za širenje na jug, Webiz duguje podršci partnera USAID – Projekat saradnje za ekonomski razvoj čiji je programski imperativ edukacija preduzetnika i podizanju trgovinskih kapaciteta malih i srednjih preduzeća, sa naglaskom na online trgovinu. Sa mnogo entuzijazma i nestrpljenja očekujemo 10 sati predavanja u Nišu, ali i neprekidan dvodnevni networking! – zaključuje Kovač.

Ivan Tanasković, E-Commerce.co.rs

 

Ivan Tanasković, E-Commerce.co.rs