Ecommerce Kalendar za 2024. godinu

eCommerce Kalendar 2024

E-trgovina u Srbiji nastavlja da raste i ispisuje istoriju. Prema izveštajima NBS-a, za prva tri kvartala 2023. godite, rezultati su značajno bolji u poređenju sa istim periodom 2022. godine. Da, bilo je teških trenutaka i izazova, ali tržište je uspelo. Mi smo uspeli. 

Uprkos svemu, imali smo znanja, energije i snage da godinu uspešno privedemo kraju. Ono što je nekad bila trka, sada već postaje maraton – ecommerce maraton! 

S obzirom da smo zagovornici teze da “dobru praksu ne treba menjati”,  E-Commerce magazin vam, petu godinu zaredom, besplatno poklanja publikaciju E-Commerce Kalendar.

Besplatan E-Commerce Kalendar za 2024. godinu uključuje sve važne datume, kao i korisne savete za svaki mesec, kako biste bili sigurni da nećete propustiti nijednu važnu priliku ili dešavanje i da bi vašim kupcima priredili izvanredno korisničko iskustvo!

Ovoga puta, pred vama je kompletno izdanje za 2024. godinu i prilika da iskoristite sve važne datume. Potrudili smo se da ovogodišnje izdanje dopunimo i unapredimo, a da li smo u tome uspeli ostavljmo Vama da nam javite.

U kalendaru ćete pronaći:

  • Najvažnije datume koji mogu da generišu (online) prodaju (praznici, važni datumi, slave itd.);
  • Važne događaje za marketinške kampanje i angažovanje kupaca (sportski događaji, neobični praznici, ne radni dani itd.);
  • Ekskluzivne savete za svaki mesec, koji će voditi vašu marketinšku strategiju za e-commerce za 2024. godinu;
  • Predloge za unapređenje vaše internet prodavnice;
  • E-Commerce intervjui: Pitali smo preduzetnike, ali i uspešne profesionalce;
  • Edukacija o internet trgovini;
  • Najčitanije tekstove E-Commerce magazina u prethodnoj godini.

 

Želimo Vam puno poslovnih i ličnih uspeha u Novoj 2024. godini.

*Prijavite se na E-Commerce.co.rs Newsletter i već u prvom email-u će te dobiti BESPLATAN E-Commerce Kalendar za 2024. godinu. Hvala!

* indicates requiredVi ste: *


 

*Ovim dajem dobrovoljnu saglasnost da se moji lični podaci (ime, prezime, e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera) od strane E-Commerce.co.rs magazina koji će ih koristiti isključivo u te svrhe.

U svakom trenutku se možete odjaviti sa E-Commerce.co.rs Newsletter-a.