Meetup “Kako pokrenuti E-Commerce biznis?”

Kako vlada sve veće interesovanje za pokretanje online biznisa, odlučili smo da vam pomognemo u ovoj misiji i rešimo sve potencijalne nedoumice. Ivan Tanasković i Marko Ilić, dugogodišnji eksperti u E-commerce biznisu, 11. jula od 18 časova u daće odgovore na pitanja poput:

– Kako izgraditi i optimizovati jednu online prodavnicu?
– Koji su najbolji načini za prikupljanje podataka potencijalnih mušterija?
– Koji su psihološki okidači kupovine?
– Koja je razlika između internet prodaje u Srbiji i inostranstvu?

Ivan Tanasković, osnivač magazina E-Commerce.co.rs

Specijalista E-Commerce poslovanja sa više od 10 godina iskustva u Internet prodaji na domaćem i inostranom tržištu. Dosadašnju karijeru je izgradio kroz E-Commerce startup kompanije i telekomunikacije, uvek radeći u sektoru za Internet prodaju. Najvrednije biznis iskustvo stiče vodeći jednu od najvećih Internet retail prodavnica kod nas Tehnomanija.rs. Znanje dopunjuje internacionalnim iskustvom u gambling industriji u kompaniji Mozzart, vodećem priređivaču igara na sreću u jugoistočnoj Evropi

Marko Ilić, menadžer razvoja poslovanja u Dijaspora.Shop

Marko Ilić je pre 15 godina pokrenuo prvu click and mortar prodavnicu e-Dućan, a danas je menadžer razvoja poslovanja u online prodavnici Dijaspora.Shop. Ovo je najveća srpska online prodavnica sa 65.000 proizvoda koji su raspoređeni u 18 kategorija, a njen cilj je da srpskoj dijaspori omogući pouzdane proizvode i usluge. Suosnivač je Udruženja za elektronsku trgovinu Srbije. Jedan period je radio kao izvršni direktor e-trgovine u Ringier Axel Springeru i u Tako Lako Shop-u.

Predavanje je otvoreno za sve buduće e-commerce preduzetnike uz obaveznu prijavu na [email protected]

Vidimo se!