Hot Spot Awards 2022: Prijavite se do 9. januara

Hot Spot Awards 2022

Hot Spot Awards dodela nagrada zbog velikog interesovanja produžava rok za prijavu kompanija do 9. januara 2023. godine. Prijavite se odmah!

 

Hot Spot eCommerce Awards je centralni e-commerce događaj u zemlji koji eCommerce Asocijacija Srbije organizuje po drugi put, gde će se okupiti eminentni eksperti iz različitih sektora digitalnog ekosistema, koji su svojim radom i zalaganjem postigli velike rezultate. Ideja same selekcije i događaja je da ukažemo koliko su učesnici uticali na razvoj elektronske trgovine u Srbiji u protekloj godini, kao i koliko je ovaj aspekt poslovanja doprineo opštoj digitalizaciji društva u kom živimo i time podstaknemo sve koji još uvek nisu u digitalnom svetu.

Kako je u prva tri kvartala 2022. godine izvršeno više od 29 miliona transakcija putem interneta plaćenih karticama u vrednosti od preko 850 miliona eura, to znači samo jedno – elektronska trgovina u Srbiji nastavlja da raste, koliko i naše zalaganje, a sve u cilju daljeg unapređenja e-commerce tržišta Srbije. Samo edukacijom svih činioca digitalnog ekosistema možemo održati ovaj trend rasta i razvoja elektronske trgovine.

Kroz prizmu promocije brze i kvalitetne dostave, sigurnog internet plaćanja i ove godine organizujemo dodelu nagrada Hot Spot Awards 2022 kao dodatni podsticaj svim kompanijama koje su u fokus stavile e-commerce.

Pozivamo sve kompanije da se prijave do 9. januara na zvaničnom sajtu Hot Spot Awards i učestvuju u trci za nagradu!