Prijavite se za ecommerce nagrade! ECS organizuje dodelu nagrada na polju elektronske trgovine u Srbiji!

ecommerce nagrade

Dobro došli na “Hot Spot eCommerce Awards 2021 – ko je najbolji e-trgovac u Srbiji?”

Prijave su besplatne i otvorene do 26. novembra.

Jedna od retkih oblasti poslovanja koja je tokom pandemije doživela procvat je – elektronska trgovina. U skladu sa velikim brojem novih kompanija koje su se pojavile na tržištu, a i kako bi se obeležio uspeh pionira e-trgovine na našim prostorima, eCommerce Asocijacija Srbije organizuje prvu dodelu nagrada pod nazivom Hot Spot eCommerce Awards 2021.Prijavite se za ecommerce nagrade!

“Kupac u centru internet trgovine” parola je vodilja dodela nagrada koju organizuje eCommerce Asocijacija Srbije. Ecommerce je doziveo potpuni boom tokom pandemije 2020. godine ali je pravi izazov bio odrzati nivo kvaliteta, unaprediti se, inovirati i sve to u svrhu zadovoljstva kupaca. Kako bi nagradili sve one koji su u protekloj godini radili na unapredjenju digitalnog ekosistema ECS pokrenuo je godišnju nagradu HotSpot Awards.

“Verujemo da ova nagrada može da podstakne i inspiriše sve one koji učestvuju u procesu ecommerce da budu bolji i sve u svrhu većeg zadovoljstva kupaca”, rekla je Zorana Milidrag, predsednica eCommerce Asocijacije.

Zbog jedinstvenog sistema glasanja, u kom se visoko vrednuju glasovi publike, kompanije će učešćem u dodeli ojačati odnos sa potrošačima i saznati šta kupci očekuju. Prema najavama organizatora, očekuje se veliki broj učesnika, te da će dodela Hot Spot nagrada biti pogodno tlo za širenje mreže kontakata i potencijalnu saradnju domaćih kompanija sa kolegama iz regiona.

U okviru 3 kategorije biće dodeljene 26 nagrade najuspešnijim firmama u različitim oblastima. Sve kompanije koje se prijave direktno učestvuju za osvajanje glavne nagrade – eCommerce Champion 2021. U organizaciji događaja svoj doprinos su dali brojni partneri i prijatelji, a generalni pokrovitelj dodele je kompanija Mastercard.

 

ecommerce nagrade

 

Kako se prijaviti?

Sve zainteresovane kompanije mogu se prijaviti putem sajta hotspotawards.com. Na stranici “PRIJAVA” potrebno je popuniti formular svim zahtevanim podacima.

U okviru svake od 26 nagrada, kompanije se mogu prijaviti za ograničen broj nagrada po kategorijama:

  • eComm Champions– 3 nagrade
  • eComm Branch – 1 nagrada
  • eComm Excellence – 1 nagrada

Prijave su besplatne i otvorene do 26. novembra. Proglašenje pobednika zakazano je za sredinu decembra.

E-commerce Asocijacija Srbije poziva sve firme koje posluju preko interneta da zauzmu svoje mesto na prvoj Hot Spot dodeli i postanu deo tradicije uz koju će onlajn trgovina u Srbiji značajno napredovati.