Webiz edukacija: Subotica u novembru tradicionalno postaje centar učenja o digitalnom marketingu!

Još malo vremena ostalo je do događaja koji je marketinška struka svrstala u jedan od značajnijih kada su u pitanju marketinški trendovi i izlaganje studija slučaja marketinških agencija i velikih kompanija na polju digitala a koji se već tradicionalno održava u Subotici. Webiz edukacija svake godine postaje stecite više od 150 stručnjaka i onih koji se bave digitalnim marketingom. Edukacija se održava od 15. do 17. novembra i ovo je pravi trenutak da se prijavite i zauzmete još nekoliko preostalih slobodnih mesta.

– Kroz predavanja, panele, intervjue i radionice više od 20 predavača-eksperata odgovariće na sva vaša pitanja o digitalnom marketingu i otkriti vam aktuelne trendove za 2020. godinu. Predavanja pokrivaju sve goruće teme poput rada sa influenserima, efikasnog advertajzinga, nove ere dizajna, Insta Story-ja kao nove dimenzije kreativnog izražavanja, zatim kako da zaslužite a ne da kupujete pažnju kupaca, o You Tubu i jutuberima…– kaže Vladimir Kovač, direktor Webiza.

Među predavačima nalaze ne najozbiljnija imena digitalnog marketinga i komunikacija u celoj regiji: legende srpskog advertajzinga Vladimira Čeh i Relja Jović, stručnjaci praktičari poput Sanje Lalević, Igora Černiševskog, Ane Mirković, Aleksandra Aškovića, Ivana Živkovića… Iz Nemačke nam stiže dr Ivana Uspenski, iz Hrvatske Iva Obrovac, dok nam iz Bugarske dolazi Business Development Manager za Centralnu i Istočnu Evropu u Viberu Nikolay Gevechanov. Među predavačima imaćemo i zvezdu You Tube-a sa višemilionskim pregledima.

– Po prvi put na Webizu u Subotici imaćemo i Facebook radionicu koja je rezervisana za samo 30 učesnika edukacije a koju će održati Petar Jevtić, Facebook Client Partner u Httpoolu i Facebook Authorized Sales Partner za ceo Balkan.

Pored mogućnosti da posetioci nauče sve što ih zanima o digitalnom marketingu, Webiz vam omogućava da se povežete sa ljudima iz svoje branše. Šansa da sa nekim ko se bavi istim poslom kao i vi, popričate o problemima i stvarima koje vas muče i pritom dođete do odgovora kako nešto da unapredite ili pak dogovorite neku poslovnu saradnju, je od velikog značaja za ljude u biznisu!

Više informacija o programu i satnici potražite na sajtu webiz.me i ne propustite priliku da na jednom mestu o digitalnom marketingu naučite od onih koji o njemu znaju najviše!