UKLJUČITE SE: Učestvujte u velikom istraživanju eCommerce tržišta!

istraživanje tržišta

Kroz ovaj projekat, eCommerce Asocijacija Srbije želi da identifikuje ključne trendove, izazove i potrebe internet trgovaca i online kupaca kako bi se stvorila bolja trgovinska sredina za sve učesnike.

 

eCommerce Asocijacija Srbije, sa zadovoljstvom objavljuje poziv za sve internet trgovce i online kupce da učestvuju u jedinstvenom istraživanju koje ima za cilj sagledavanje online poslovanja i navika online kupovine na teritoriji Republike Srbije.

Ovo veliko istraživanje ima za cilj da pruži sveobuhvatan uvid u online trgovinu i donese korisne informacije koje će pomoći u unapređenju iskustva online kupovine.

Kroz ovaj projekat, eCommerce Asocijacija Srbije želi da identifikuje ključne trendove, izazove i potrebe internet trgovaca i online kupaca kako bi se stvorila bolja trgovinska sredina za sve učesnike.

Oba upitnika su 100% anonimna i imaju za cilj sagledavanje tržišta mnogo šire, bez prikupljanja informacija o pojedinačnim kompanijama ili pojedinačnim kupcima. Svi odgovori će biti tretirani s najvećim stepenom poverenja i koristiće se samo u agregiranom obliku kako bi se obezbedili pouzdani rezultati istraživanja.

Upitnik koji je namenjen internet trgovcima biće dostavljena putem emaila.

Pozivamo sve internet trgovce da provere svoje email sanduče i ispune upitnik kako bismo dobili njihove dragocene uvide.

Ukoliko niste dobili isti, a želite da učestvujete, možete nam se javiti na [email protected] ili se prijaviti putem formulara ispod. Molimo vas da se prijavite samo ukoliko vodite/imate online prodavnicu.

 

Upitnik za online kupce je dostupna na linku OVDE.

Pozivamo sve kupce koji su bar jednom u životu izvršili kupovinu preko interneta da posete ovaj link i učestvuju u istraživanju kako bismo bolje razumeli njihove potrebe i poboljšali njihovo iskustvo online kupovine.

eCommerce Asocijacija Srbije, svesna važnosti podrške internet trgovaca i online kupaca, izražava zahvalnost svim učesnicima unapred. Vaša podrška i angažovanje u ovom istraživanju su ključni za uspeh ove inicijative, a rezultati dobijeni kroz istraživanje će omogućiti razumevanje i rešavanje izazova s kojima se internet trgovci i online kupci suočavaju, kao i pružanje boljih mogućnosti i unapređenja online trgovine u Srbiji.

Pozivamo sve internet trgovce i online kupce u Srbiji da se priključe ovom važnom istraživanju tako što će ispuniti upitnike.

Vaši odgovori su dragoceni i pomoći će nam da stvorimo bolje uslove poslovanja za sve internet trgovce i poboljšamo iskustvo online kupovine za online kupce.

Rok za učestvovanje je 17. jul 2023. godine, kada će se zatvoriti prikupljanje odgovora.

Za više informacija o istraživanju i načinu učešća, molimo da se direktno obratite našem istraživačkom timu na [email protected].

Hvala vam na vašem angažovanju i podršci u unapređenju online poslovanja i navika online kupovine u Srbiji.

 

O organizatoru istraživanja:

eCommerce Asocijacija Srbije okuplja sve činioce digitalnog ekosistema radi zajedničkog unapređenja e-commerce tržišta Srbije.

Zalažemo se za promovisanje sigurne internet trgovine i regulisanje i podsticaj svih koji su deo procesa kroz edukaciju potrošača i trgovinskog sektora. Cilj nam je da mapiramo tržište i podignemo standarde e-commerce industrije u Srbiji, radi asimilacije u svetske e-commerce tokove.

eCommerce Asocijacija Srbije – ECS je okupila najbolje stručnjake iz polja e-commerce industrije, kako bi delovanjem kroz Upravni odbor sprovela sve ciljeve Asocijacije.