Prijavite se na naš Newsletter i preuzmite E-commerce Kalendar za 2019. godinu!

Besplatan E-Commerce Kalendar za 2019. godinu uključuje sve važne datume u tekućoj godini, kao i korisne savete za svaki mesec, kako biste bili sigurni da nećete propustiti nijednu važnu priliku i/ili dešavanje.

Svesni smo činjenice da upisivanje važnih datuma nije dovoljno i da uspešno vođenje online prodaje zahteva konstantne kampanje tokom cele godine, planiranje svog lagera, kao i logističku podršku kako bi kupljeni artikli u najkraćem vremenskom periodu bili u rukama svojih vlasnika.

Da bismo vam olakšali posao, sastavili smo e-commerce kalendar koji obeležava sve važne datume u 2019. i uključuje mesečne savete i predloge koji mogu da se iskoriste u prodajne svrhe.

U kalendaru ćete pronaći:

  • Najvažnije datume koji mogu da generišu (online) prodaju (praznici, važni datumi, rasprodaje itd.)
  • Važni događaji za marketinške kampanje i angažovanje kupaca (sportski događaji, neobični praznici itd.)
  • Ekskluzivni saveti za svaki mesec, koji će voditi vašu marketinšku strategiju za e-commerce za 2019. godinu

 

Prijavite se na E-Commerce.co.rs Newsletter i već u prvom email-u će te dobiti BESPLATAN E-Commerce Kalendar za 2019. godinu. Hvala!

PRIJAVA

* indicates requiredVi ste: *


Ovim dajem dobrovoljnu saglasnost da se moji lični podaci (ime, prezime, e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera) od strane E-Commerce.co.rs magazina koji će ih koristiti isključivo u te svrhe.

U svakom trenutku se možete odjaviti sa E-Commerce.co.rs Newsletter-a.