pitajte.rs vebinar: Kako prodavati onlajn tokom najaktivnije (praznične) prodajne sezone?

pitajte.rs vebinar Ivan Tanaskovic

Praznici su vreme darivanja, a darivanje podrazumeva nabavku poklona. Ali nije samo nabavka poklona razlog zašto je kraj kalendarske godine „udarna sezona“ za trgovce. U tom periodu kupci očekuju značajna sniženja, rasprodaje, povoljnosti i često štede novac da bi obavili kupovine baš tada. S druge strane, trgovci se trude da i u virtuelne i u fizičke prodavnice uvedu što više kupaca. Dok oni spremaju popuste i kampanje, kupci čekaju da provere ko ima bolju ponudu.

Ako tek počinjete sa trgovinom na internetu ili tražite savete kako da unapredite prodaju i prodajne kampanje koje dovode kupce u vašu e-prodavnicu, ovo je vebinar za vas.

Pratite treći u nizu pitajte.rs vebinara 5. novembra od 20 časova, a predavač Ivan Tanasković ponudiće brojne savete i odgovoriti na vaša pitanja o e-trgovini.

Tokom vebinara očekujte odgovore na sledeća pitanja:

  • Kako iskoristiti „pomamu“ praznične kupovine ako prodajete preko interneta?
  • Kako koncipirati ponudu, pogodnosti i popuste koje nudite?
  • Kako pripremiti sajt – koje aktivnosti preduzeti (da li je menjati strukturu naslovne strane, kako kreirati dobre odredišne (landing) stranice i sl)?
  • Kako promovisati svoju ponudu i privući kupce u trenutku kad i konkurencija ima praznične kampanje?
  • Kako dati dodatnu vrednosti kupcu (saveti i trikovi za isporuku, rad sa kurirskim službama itd) i pridobiti ga za „nepraznične“ kupovine?

Svoja pitanja predavaču postavite na ovom linku.

Ivan Tanasković je e-commerce  menadžer sa više od 10 godina iskustva u internet prodaji na domaćem i inostranom tržištu. Dosadašnju karijeru gradio je u sektorima za internet prodaju e-commerce startapa i telekomunikacionih kompanija. Vredno biznis iskustvo stekao je vodeći jednu od najvećih internet retail prodavnica kod nas. Znanje dopunjuje internacionalnim iskustvom u gembling industriji, gde je radio za 12 tržišta na tri kontinenta. Trenutno obavlja funkciju Rukovodioca sektora internet prodaje u kompaniji Planeta Sport (www.planetasport.rs).

U aprilu 2018. godine je pokrenuo prvi e-commerce magazin na Balkanu (www.e-commerce.co.rs), na kome je do sada objavio više od 120 autorskih tekstova na temu internet prodaje. Od 2019. godine je član Upravnog odbora eCommerce Asocijacije Srbije.

Vebinar pratite na našem YouTube kanalu:

 

O pitajte.rs vebinarima

Organizujemo ih sa ciljem da ponudimo odgovore na brojna pitanja o poslovanju na internetu. Zato svakog prvog petka u mesecu od 20 časova možete da pratite vebinare na kojima će izabrani stručnjaci govoriti o različitim izazovima koje onlajn biznis donosi, ali i odgovarati na konkretna pitanja iz oblasti za koju su stručni a koja postavljate vi! Iz meseca u mesec bićete u prilici da pratite predavanja na odabrane teme koje, takođe, možete da predložite.

Pratite sadržaje na domen.rs i objave na društvenim mrežama da biste saznali teme predstojećih vebinara, postavili pitanja predavačima ili predložili teme/predavače. Ili se prijavite na njuzleter Domenske vesti i sve navedene i brojne druge informacije stizaće jednom mesečno u vaš inboks.