Kreće 3. generacija „eCommerce Akademija“ programa

Kreće 3. generacija „eCommerce Akademija“ programa

eCommerce Asocijacija Srbije otvorila je prijave za treću generaciju „eCommerce Akademija“ programa koji obuhvata više od 24 sata materijala edukativnih predavanja, 20 različitih predavača i 6 sati online konsultacija.

Nakon uspešne prve dve generacije eCommerce Akademije koja je okupila više od 180 polaznika i više od 50 različitih kompanija, eCommerce Asocijacija Srbije najavila je početak treće Akademije ovog edukativnog projekta.

Program počinje 05.04.2021 i traje do 31.05.2021.

I ovoga puta u pitanju je edukacija putem online platforme na sajtu eCommmerce Akademije kroz koju je omogućen pristup 6 edukativnih celina.

Svaka celina se sastoji od 4 do 6 polučasovnih ili jednočasovnih predavanja, nakon čega predstoji Zoom diskusija sa predavačima. Imaćete priliku da čujete njihova iskustva, greške i trendove za budućnost eCommerca.

Naučićete koji su to procesi koji čine digitalni ekosistem važni da bi se uspostavio dobar web shop i na šta sve treba da obratite pažnju kada skalirate svoje procese.

Čućete sve relevantne teme koje čine eCommerce i digitalno poslovanje, imaćete priliku da dobijete primere iz prakse stručnjaka koji su na ovome radili godinama. Prilikom Zoom diskusija, imaćete priliku da iznesete svoja pitanja, mišljenja i stavove zajedno sa predavačima.

Link za prijave: akademija.ecommserbia.org

 

Za koga je “eCommerce Akademija” program?

eCommerce Akademija je podjednako i za one koji su već jednom nogom kročili u digitalni ekosistem – radeći u firmama koje imaju eCommerce poslovanje ili pretenduju da ga pokrenu. Ali i za preduzetnike i eCommerce entuzijaste koje žele da pokrenu svoj web shop.

Nakon ovog kursa, imaćete kompletnu sliku o tome šta sve čini jedan digitalni ekosistem.

 

O eCommerce Asocijaciji Srbije

eCommerce Asocijacija Srbije okuplja sve činioce digitalnog ekosistema radi zajedničkog unapređenja e-commerce tržišta Srbije. Zalažemo se za promovisanje sigurne internet trgovine i regulisanje i podsticaj svih koji su deo procesa kroz edukaciju potrošača i trgovinskog sektora.

Cilj nam je da mapiramo tržište i podignemo standarde eCommerce industrije u Srbiji, radi asimilacije u svetske eCommerce tokove.

Činjenica da je e-trgovina u Srbiji u prethodnoj godini zabeležila ograman rast i da je broj dinarskih transakcija plaćanja karticom putem interneta povećan za 103,55 odsto, a broj internet prodajnih mesta povećan za 54,95 odsto, značaj eCommerce Asocijacije prepoznali su i MasterCard, USAID i još preko 50 drugih kompanija.

Za više informacija posetite sajt eCommerce Asocijacija.

Možete nas kontaktirati i na [email protected] ili na broj +381 63 131 28 86.

Umrežimo se!