Konferencija digitalk eCommerce Days u Zrenjaninu 18. i 19. aprila!

I ovog proleća, glavno mesto za razmenu znanja i diskusiju o elektronskoj trgovini biće Zrenjanin i digitalk eCommerce Days, koji će se održati 18. i 19. aprila 2024. godine.

Ovaj događaj označava naredni korak u našem putovanju ka ubrzanom razvoju elektronske trgovine pod sloganom “eCommerce, Warp Speed Ahead!

Centralne teme konferencije će biti logistika i dostava, naplata, softverska e-commerce rešenja, i na konferenciji će biti prisutni svih relevantnih učesnika tržišne utakmice kao što su Ananas, Wolt, Dexpress, Yemora, NB Soft, Gigatron, Raiffaisen Bank i brojni drugi.

Govornici će biti najugledniji stručnjaci regiona, među kojima su i:

  • Svetozar Krunić, online marketing performance consultant
  • Viktor Đorđević, Data and Analytics Lead za Balkan u kompaniji Aleph
  • Zorin Radovančević, stručnjak za Google Analytics iz Escape Web Solutions
  • Aleksandar Babić, Senior Business Development Manager u kompaniji Yandex Ads
  • Dušan Mrvaljević, Chief Executive Officer u kompaniji Efektus
  • Marko Kaplanović, Osnivač prve digitalne fotografske radnje u Srbiji – Blic Urošević studio

Takođe, u svetlu novih pravila i zakona o privatnosti koja menjaju e-trgovine, kompanije su prinuđene da daju prioritet usklađenosti i transparentnosti u rukovanju podacima o potrošačima.

Zbog toga, podaci prve strane (first party data) pojavljuju se kao izuzetno važan resurs koji omogućava prodavcima da uspostave direktne veze sa svojim klijentima uz poštovanje njihovih preferencija privatnosti.

Korišćenje podataka prve strane ne samo da podstiče personalizovana iskustva već i neguje dugoročne odnose sa klijentima izgrađene na međusobnom poštovanju i integritetu podataka, a na konferenciji ćemo predstaviti nekoliko studija slučaja i primera dobrih praksi u ovom domenu.

Elektronska trgovina je kompleksna oblast. proces od mnogo koraka gde na svakom postoji prostor za unapređenje kvaliteta iskustva kupaca, čija su očekivanja iz godine u godinu sve veća.

Upravo zato, dolazak na e-Commerce Days je sjajna prilika da budete na informisani o svim aktuelnostima i u kontaktu sa kolegama koji svakoga dana rade na tome da iskustvo kupaca u e-trgovini bude najbolje moguće.

Za više informacija o konferenciji, programu i predavačima, kao i za kupovinu ulaznica, posetite sajt konferencije.

Vidimo se na digitalk e-Commerce Days!