InCentar meet up: E-commerce booming

InCentar meet up

InCentar pokreće serijal meet up-ova koji će biti vezani za aktuelne teme koje ćete imati prilike da ispratite u narednom periodu. Prvi u nizu koji nam sledi jeste „E-commerce booming“.

Rast u elektronskoj trgovini beleži istorijske rezultate u toku 2020. godine. Navike potrošača i kompanija su promenjene, a putem interneta se naručuju različite stvari od elektronke opreme, knjiga, filmova, pa sve do prehrambenih proizvoda.

Elektronska trgovina u Srbiji, u delu gde je roba plaćena platnim karticama putem interneta u dinarskoj valuti, prošle 2020. godine u odnosu na 2019. zabeležila je rast preko 100%.

Neka od pitanja o kojima razgovaramo:

  1. Šta je to obeležilo e-commerce u Srbiji 2020. godine?
  2. Gde smo kao tržište bili dobri, gde još moramo da se unapredimo?
  3. Da li će se navike kupovine preko interneta potrošača ostati iste i nakon što se pandemija završi?
  4. Koliko je e-commerce uticao na promene u B2B i B2C marketingu?
  5. Šta trebate da unapredite ukoliko ste pokrenuli svoj e-commerce?
  6. Koje su prednosti investiranja u e-commerce?
  7. Koliko su spremni biznisi, a koliko potencijalni kupci na promene?
  8. Koliko su promene na tržištu tokom prošle godine uticale na kupovne navike?

Saznaćete kako da:

– promovišete svoj biznis i proizvod

– unapredite prodaju i iskustva korisnika

– izgradite brend i odnos poverenja

 

Govornici:

Dragan Varagić je strateg biznis transformacije i e-poslovnog razvoja, bloger, profesionalni predavač i bavi se savetodavnim uslugama iz oblasti poslovne primene Interneta. U internet poslovanju je od 1998. g.

Vlasnik je bloga www.draganvaragic.com i koordinator specijalističkih strukovnih studija iz E-poslovanja www.iimeuro.uns.ac.rs, FTN, Novi Sad.

Nikola Riznić je u kompaniji D Express od njenog osnivanja, a trenutno na poziciji zamenika generalnog direkora. Kroz dugogodišnje radno iskustvo učestvovao je zajedno sa vlasnicom kompanije u mnogim projektima i jedan je od inicijatora strategije za razvoj usluga vezanih za E-Commerce.

Ivan Tanasković je ekspert u oblasti e-commerce-a i digitalnog biznisa koji poseduje više od deset godina iskustva u internet prodaji na domaćem i stranom tržištu. Član je upravnog odbora eCommerce Asocijacije Srbije, rukovodilac e-commerce sektora u kompaniji Planeta Sport i autor E-commerce magazina.

Meet up će se održati 20.04. u 18h. Link za prijavu možete naći u nastavku: