ECS MeetUp: Upotreba AI tehnologija u internet trgovini

AI tehnologija

eCommerce Asocijacija Srbije organizuje prvi meetup u ovoj godini pod nazivom: Upotreba veštačke inteligencije u internet trgovini. Meetup će se održati u četvrtak, 11. maja 2023. godine, sa početkom od 18 časova i ICT Hub-u (Kralja Milana 10, Beograd).

Upotreba AI tehnologije i mašinskog učenja u internet prodaji je jedna od najaktuelnijih tema u oblasti elektronske trgovine, a ECS Meetup ima čast da okupi stručnjake koji imaju iskustva u primeni ove tehnologije. U sklopu predavanja i panel diskusije, učesnici će imati priliku da čuju iskustva i primere najboljih praksi u korišćenju AI tehnologija, kao i da saznaju kako da primene ove tehnologije u svojim kompanijama i unaprede svoje poslovanje kroz dostupna rešenja.

ECS Meetup je serija događaja namenjenih svim stručnjacima i ljubiteljima tehnologije koji žele da budu u toku sa najnovijim trendovima i inovacijama u oblasti e-commercea. Ovaj događaj će biti idealna prilika da se upoznaju sa primenom AI tehnologija u internet prodaji i da razmene ideje sa drugim poslovnim ljudima.

Prisustvo je besplatno uz obavezno prijavu putem online formulara OVDE ili kliknite na link https://forms.gle/YWFgomdipXMdUmap9

Uskoro će objaviti listu učesnika, kao i detaljnju agendu dešavanja.