ECS Meetup: Budućnost performance marketinga & GA4

eCommerce Asocijacija Srbije organizuje drugi meetup u ovoj godini pod nazivom: Budućnost performance marketinga & GA4. Meetup će se održati u četvrtak, 15. juna 2023. godine, sa početkom od 18 časova i ICT Hub-u (Kralja Milana 10, Beograd).

Performance marketing, praćenje transakcija i napredna analitika će biti u fokusu novog ECS Meetup-a koji ima čast da okupi stručnjake koji imaju dugogodišće iskustvo u korišćenju istih u internet trgovini. U sklopu predavanja i panel diskusije, učesnici će imati priliku da čuju iskustva i primere najboljih praksi iz domena perfomance marketinga, ali i nove Google Analitike 4.

 

U uvodnom delu Boris Perić, Head of Performance u kompaniji Shoppster predstaviće studiju slučaja koju je kompanija Shoppster uradila u saradnji sa kompanijom META. Nakon toga  Vladimir Ćuk Head of Ecommerce u kompaniji Gigatron, govoriće novom alatu Google Analytics 4 i važnosti praćenja transakcija u internet trgovini.

Nakon uvodnog dela, uslediće panel diskusija, tokom koje će učesnici razmeniti iskustva i praktična iskustva na temu performance marketinga i praćenja rezultata u internet prodaji. Osvrnuće se na aktuelne trendove ali i neophodnost preduzimanja mera i koraka kako bi se kompanije i timovi unutar kompanija pripremili za korišćenje ovih tehnologija. U panelu učestvuju Aleksandar Marić, Executive Director Smart Web, Dušan Stojanović, Meta Client Partner, Httpool, Tijana Tadić, Performance Marketing Manager, Kreativa New Formula i Vladimir Ćuk Head of Ecommerce u kompaniji Gigatron. Moderator panela je Boris Perić, Head of Performance u kompaniji Shoppster.

Agenda:

17:30 – 18:00 – Dolazak gostiju i druženje

18:00 – 18:20 – Boris Perić – Head of Performance, Shoppster

18:25 – 18:45 – Vladimir Ćuk – Head of Ecommerce, Gigatron

18:50 – 19:30 – Panel diskusija:

– Dušan Stojanović, Meta Client Partner, Httpool

– Aleksandar Marić, Executive Director, Smart Web

– Tijana Tadić, Performance Marketing Manager, Kreativa

– Vladimir Ćuk – Head of Ecommerce, Gigatron

Moderator panela: Boris Perić – Head of Performance, Shoppster

19:30 – 20:30 – Druženje

 

Prisustvo je besplatno, uz obaveznu registraciju

Prisustvo meetup-u je besplatno uz obaveznu potvrdu dolaska OVDE. Diskusija je zamišljena kao interaktivna, tako da će prijavljeni učesnici imati priliku da postave pitanja predavačima i panelistima, kao i da razmenjuju mišljenja o ecommerce industriji i predviđanjima za godine koje slede.

Misija eCommerce Asocijacije Srbije je da edukuje sve činioce e-commerce ekosistema podižući svest javnosti kroz različite kampanje i edukativne programe, pa tako najavljuju niz različitih besplatnih meetup-ova, webinara i radionica. Njihov cilj je da stvore najbolje uslove koji će potpuno olakšati poslovanje nekom online prodavcu a online kupcima pojednostaviti proces kupovine.

ECS Meetup je serija događaja namenjenih svim stručnjacima i ljubiteljima tehnologije koji žele da budu u toku sa najnovijim trendovima i inovacijama u oblasti internet trgovine.

Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije pišite nam na [email protected]