eCommerce Akademija počinje sa radom

eCommerce Akademija

Dugo očekivana eCommerce Akademija u organizaciji eCommerce Asocijacije Srbije konačno kreće sa radom uz podršku USAID-a.

eCommerce Akademija svoja predavanja zasniva na 8 modula, svaki u trajanju od jedne nedelje. Kroz ovako koncipirane module ćete imati uvid u sve procese koji čine ecommerce – od početka do skaliranja i optimizacije procesa.

Rezervišite svoje mesto na jedinstvenoj edukaciji koja će vas sprovesti od ideje do produkcije i poslovnih procesa koje je potrebno da sagledate da bi se oformio jedan uspešan web shop. Takođe, pored ostalog, saznaćete kako se pravi digitalno-vizuelni identitet jedne prodavnice može da utiče na prodaju, koji su to trikovi koje možete da iskoristite u svoju korist, kako bi povećali posete i prodaju na vašem web shopu.

Naučićemo vas kako da pristupite izboru platforme i kako da dođete do idealnog rešenja za vaš biznis. Praktično ćemo vam prikazati kako da podignete shop – kroz primere platformi na lokalnom tržištu. Tu je i sve što treba da znate o platnim uslugama e-commerca: od dostupnosti do sigurnosti i profitabilnosti iza njihove integracije. Saznaćete kako da napravite pravi izbor za vaš biznis.

 

eComm ACADEMY

Ako ste spremni da učite i razvijate se na polju elektronske trgovine

PRIDRUŽITE NAM SE

O asocijaciji

eCommerce Asocijacija Srbije okuplja sve činioce digitalnog ekosistema radi zajedničkog unapređenja e-commerce tržišta Srbije. Zalažemo se za promovisanje sigurne internet trgovine i regulisanje i podsticaj svih koji su deo procesa kroz edukaciju potrošača i trgovinskog sektora.

Cilj nam je da mapiramo tržište i podignemo standarde e-commerce industrije u Srbiji, radi asimilacije u svetske e-commerce tokove. eCommerce Asocijacija Srbije – ECS je okupila najbolje stručnjake iz polja e-commerce industrije, kako bi delovanjem kroz Upravni odbor sprovela sve ciljeve Asocijacije.