Digitalk Niš: Četiri dana digitalne revolucije na jugu Srbije

Digitalk Niš

Zajednica zaljubljenika u u tehnologiju, inovacije i marketing i kreativne industrije Digitalk najavila je novu priliku za druženje i okupljanje za kraj  meseca u Nišu.

Nakon aprilske konferencije u Zrenjaninu od 27. do 30. oktobra u hotelu Tami Residence u Nišu održaće se Digitalk Niš u koji čine dvodnevna medijska konferencija – Digitalk Media Days i trodnevna konferencija o digitalnoj ekonomiji Digitalk Niš.

Digitalk Media Days

27. i 28. oktobra na programu je Digitalk Media Days, medijska konferencija koja ima za cilj da okupi ljude iz medija, medijskih agencija i drugih činilaca ekosistema u Srbiji i regionu postane zrelija, zdravija i održiva. Bavićemo se pozitivnim primerima, novim medijiskim formatima i autorima, alternativnim biznis modelima ali i svim drugim pitanjima koje mogu da pomognu da medijski biznis postane biznis, a ostane medijski.

Digitalk Niš Konferencija

Od 28. do 30. oktobra očekuje vas Digitalk Niš, konferencija tokom koje ćemo sa vama podeliti neke od najzanimljivijih regionalnih ličnih i profesionalnih priča koje imaju globalni uticaj. Odabrani predavači podeliće svoje priče i put ka uspehu, ali i greške i promašaje koje su pravili. Pričaćemo i o pristupu kapitalu, i zbog toga će na konferenciji biti prisutni predstavnici svih investicionih fondova aktivnih u regionu.

Podelićemo sa vama deo programa – saznaćete da u Beogradu postoji tim ljudi koji prave globalno popularni animirani serijal, da u Novom Sadu postoji mali arhitektonski studio koji godinama unazad osvaja najveće svetske nagrade za dizajn jahti i enterijera aviona. Upoznaćete jednog svetskog rekordera koji ima neverovatnu priču. Bračni par iz Sombora koji se bave wedding fotografijom i već gotovo deceniju su među najtraženijima na svetu. Biće tu i jedan od pet najboljih kreativnih direktora na svetu po izboru žirija Kanskog festivala.

Ukoliko ste predstavnici tehnoloških kompanija, marketari, kreativci ili studenti i u svom životu i radu internet i digitalne proizvode vidite kao važne vaše mesto je u publici Digitalk Niš konferencije.

Organizatori obećavaju da će svako ko dođe, otići će sa novim znanjima, kontaktima i poznanstvima, ali i motivisan i inspirisan da napravi iskorak u svom životu i poslu.

Za više informacija posetite sajt Digitalk Niš!