DigiTalk EP32: Internet trgovci, da li ste spremni za najaktivniji deo godine?

DigiTalk - Ivan Tanaskovic

Dobio sam neverovatnu privilegiju da budem gost 32. epizode DigiTalk i sagovornik Vladimir Kovac! Posebna draž je u tome što sam prvi sagovornik na temu internet trgovine!

Četvrti kvartal u godini, popularni (ili ozloglašeni) Q4, bio je povod da započnemo razgovore na temu internet prodaje u našem podcastu.

Pričali smo o neophodnosti pripreme za najatraktivniji period godine kada je online prodaja u pitanju, prodajne kampanje i važni datumi, sa posebnim akcentom na Black Friday (Crni Petak) koji se i kod nas ustalio kao praznik kupovine. Za ovaj razgovor sam pripremio “check” listu i ključne tačke koje morate preći i pripremiti ukoliko želite da spremni dočekate prodajne kampanje, i ono što je najvažnije, da ostvarite dobar rezultat.

Pričali smo o celom procesu, od pripreme i odabira proizvoda, provere lagera, sinhronizacije stanja, kreiranju cena, do oglašavanja, lista čekanja, plaćanja i dostave, kao i u načinu kako da vaša korisnička podrška kroz komunikaciju može da postane vaš upsell partner. Na kraju razgovora, malo detaljnije smo se bavili kanalima komunikacije, odnosno strategijom, planom i segmentacijom.

 

Hvala na pozivu Vladimir Kovač, bilo mi je zadovoljstvo prijatelju!