Digitalk e-Commerce Days 2023. održaće se 20. i 21. aprila u Zrenjaninu!

digitalk

Digitalk e-Commerce Days, pod sloganom “®Evolucija elektronske trgovine!”, održaće se 20. i 21. aprila 2023. godine u Zrenjaninu u hotelu Vojvodina.

Ovaj događaj ima višegodišnju tradiciju i okuplja trgovce, preduzetnike, stručnjake i sve zainteresovane za elektronsku trgovinu u Srbiji.

Organizatori navode da je revolucija u elektronskoj trgovini nastala kao posledica nužde i pandemije koja nas je sve pogodila, ali da je sada vreme da se u ovu sferu uvedu red i struktura.

– Prethodne tri godine su bile veoma izazovne za sve. Zato je sada potrebno da pripremimo teren za evoluciju elektronske trgovine, izgradimo infrastrukturu i postavimo zdrave osnove za dalji razvoj. Elektronska trgovina je postala realnost svakog trgovca u Srbiji i neophodno je da ide u korak sa vremenom i potrebama kupaca, a jedini način da napredujemo jeste da radimo zajedno, navode organizatori.

Pored brojnih korisnih informacija i uvida iz industrije elektronske trgovine posetioci Digitalk e-Commerce Days imaće i mogućnost da sa kolegama razmene svoja znanja i iskustva, ali i da ostvare nove poslovne prilike.

Digitalk poziva sve zainteresovane da dođu u Zrenjanin i upoznaju se sa najnovijim trendovima u elektronskoj trgovini i unaprede svoje poslovanje.

Govornici na konferenciji biće najugledniji stručnjaci regiona – Miroslav Varga, martech specijalista i Google ekspert, Maja Bilić, u kompaniji Google zadužena za globalnu stragegiju u oblasti analitike, Marko Carević, izvršni direktor Ananas e-commerce platforme, Svetozar Krunić, vodeći stručnjak za performance marketing u regionu, Dario Marčac, TikTok kreator i konsultant i brojni drugi.

Vidimo se na Digitalk e-Commerce Days!