BIZIT 2018: Industrija 4.0

Ukoliko planirate da u narednom periodu redizajnirate IT infrastrukturu, nabavite neko poslovno rešenje, migrirate u Cloud ili ste samo ljubitelj tehnologije, onda svakako trebate da dođete na BIZIT 2018 (Klub poslanika u Beogradu, 7. i 8. novembra).

Tamo ćete imati priliku da, direktno od osnivača, vlasnika i direktora najznačajnijih IT kompanija u regionu, upoznate različite opcije procesa digitalizacije i izaberete onu koja će biti u vašem najboljem interesu. Istovremeno, to će biti sjajna prilika da upoznate ljude kojima ćete poveriti najdragoceniju imovinu – vaše poslovne podatke. Važno je da sa njima delite iste vrednosti, a BIZIT je prilika da to prepoznate.

U prezentacionim salama, u okviru glavnog programa vas očekuje više od 30 prezentacija partnera i gostujućih predavača. U goste nam dolaze eminentne ličnosti iz sveta nauke, biznisa, politike, glume, muzike… Oni će nam dati odgovor na pitanja zašto IT u Srbiji raste dva puta brže od BDP-a, (7,5% u odnosu na 4%) i kako da tu okolnost iskoristimo.

Za sve vas koji planirate razvoj IT karije, ili tek počinjete da gradite poslovni profil, BIZIT je odlično mesto da upoznate najbolje IT poslodavce. Posebno će biti zanimljiv panel o obrazovanju i zapošljavanju koji treba da pruži odgovor na pitanje koji su nam kadrovi potrebni i kako da ih obrazujemo.

Neformalna druženja u pauzama i mogućnost organizacije sastanaka tokom konferencije obezbediće da vreme provedeno na BIZIT-u bude pametno potrošeno. A u simpatičnom kvizu znanja više od 20 učesnika će dobiti vredne poklone.

Više informacija na sajtu BIZIT konferencije www.bizit.rs