Adria Summit od 3. do 7. maja 2023. godine u Umagu i Portorožu!

Nakon uspešne prošlogodišnje konferencije, sa nestrpljenjem iščekujemo ovogodišnji Adria Summit 2023 “Budućnost digitalne trgovine” koji će se održati od 3. do 7. maja i to na dve lokacije, u Umagu u Hrvatskoj i Portorožu u Sloveniji.

Konferencija će obuhvatiti buduće trendove koji oblikuju tradicionalnu omnikanalnu e-trgovinu, a ići će dalje i ka tehnologijama i modelima koji omogućavaju razmenu potpuno digitalnih dobara i usluga, kao i budućnost digitalnog novca. Očekuje se preko 60 govornika, na 8 panela, a pored novih formata diskusija i umrežavanja, organizatori su spremili i lepa iznenađenja za sve učesnike samita. Zoran Torbica, jedan od organizatora i čovek čije je ime neizostavno kada je se govori o Internet poslovanju, za sve učesnike samita ima jedno vrlo interesantno pitanje: Plašite li se promena ili jedva čekate? On takođe ističe da su svi koji se trude da prate promene i da predvide čak i blisku budućnost u najuzbudljivijem dobu.

– Da li je sadašnjost postala budućnost? Svi koji se trude da prate promene i da predvide čak i blisku budućnost su u najuzbudljivijem dobu. Imate li osećaj da se sve menja, drugačije je ali je nekako i poznato? Da li je globalna inflacija izazov ili je možda početak kraja nacionalnih banaka? Kriptovalute “skaču” svaki dan, jesu li kriptovalute prošle dečije bolesti? Znate li uopšte šta je decentralizacija finansija? Hoće li fintech ugroziti banke? Hoće li banke se prilagoditi promenama i koliko brzo? Šta je i gde je sada blockchain? Zašto je superioran u čuvanju podataka? Može li se kompromitovati? Kako je mašinsko učenje postalo veštačka inteligencija? Šta će veštačka inteligencija sve zameniti?

Na brojnim panelima, tokom dva radna dana samita, posetioci će moći da dobiju odgovore na sva ova i druga pitanja.

Više detalja pogledajte na adriasummit.com gde se možete i prijaviti za učešće na ovom jedinstvenom regionalnom skupu, a sada vam predstavljamo samo neke od govornika: